Teammanager primair onderwijs
Joy Otto

Ik ben de Primary Teammanager voor het Primary Program van Little Universe School.

Ik heb mijn bachelordiploma in Early Childhood en Elementary Education (4-18 jaar) met een minor Special Education / Divergent Learners verdiend. Ik heb postdoctoraal werk voltooid in NACME Montessori-onderwijs (0-12 jaar) en AMS-certificering in (12-18 jaar), Orton-Gillingham taaltraining en Brain Gym Kinesthology. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de klas als docent, taaltherapeut en onderwijsconsulent. Ik was in het Smithsonian Institute in Washington, DC als museumdocent voor klassen in het basis- en voortgezet onderwijs aan het werken toen ik me had gerealiseerd dat ik het geweldige Nederlandse weer had gemist en in 2011 terugkeerde om les te geven aan LUS. In LUS heb ik gewerkt als dagopvangdocent, als invalskracht, buiteschools opvang docent, taaltherapeut en als docent voor de klas. Laatst werd ik erkend als kandidaat voor het Montessori Leadership Institute for International schools. Als ik niet aan het werken ben of Nederlands aan het studeren ben, kan je me op het strand vinden lopen of in de duinen wandelen in de beurt van mijn huis in Zandvoort .