Leerkrachten Zebra klas

Bouke Raap

Engelse leerkracht

Alesi Haan
Mijn naam is Alesi en ik ben de Engelse leerkracht van de Zebra klas.

Ik ben opgegroeid in Essex, Engeland. Vanwege mijn Nederlandse vriend ben ik naar Nederland verhuisd. Ik heb een Bachelor in Education en Childhood studies. Tijdens mijn opleiding heb ik gewerkt in verschillende klassen op een basisschool, waaronder in een speciaal onderwijs klas. Ik heb met veel verschillende leeftijden gewerkt en ik geniet ervan mijn kennis in de praktijk te brengen. Ik heb een enorme passie voor het werken met kinderen en daarom heb ik hier mijn beroep van gemaakt. Ik gebruik mijn kennis om kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling. Tijdens mijn opleiding heb ik tevens een kwalificatie gehaald voor het aanbieden van Engels als tweede taal. Hierdoor begrijp ik hoe kinderen en volwassenen Engels leren als extra taal.

Ik houd ervan om met kinderen te werken en te zorgen voor een veilige, uitdagende en creatieve omgeving zodat de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ik ben blij dat ik onderdeel ben van de leeromgeving die Little Universe School en het team aanbieden.

In mijn vrije tijd houd ik van lezen, zwemmen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.