Leerkrachten Panda klas

Kinderen 4 tot 6 jaar

Engelse leerkracht

Milrose Voorhorst
Van jongs af aan wist ik dat ik leraar wilde worden. Ik wou altijd jonge kinderen leren denken, harten willen raken en levens willen omvormen. Ik studeerde af met een bachelor in het basisonderwijs, met als hoofdvak Engels aan de Universiteit van St. La Salle, Filippijnen.

Ik heb 7 jaar ervaring als docent. Ik heb met kinderen in het basisonderwijs gewerkt evenals internationale studenten van verschillende leeftijden. Ik heb lesgegeven in Taal, Lezen, Wiskunde en MAPE (Muziek, Kunst en Lichamelijke Opvoeding). Ik heb ook twee jaar als co-curriculair coördinator gewerkt waar ik alle activiteiten van de lagerschool leerlingen heb georganiseerd.

Nederlandse leerkracht

Willem van Hoof
Mijn naam is Willem van Hoof en ik ben sinds september de Nederlandse leerkracht van de Panda’s. Na mijn studie tot leraar basisonderwijs in Breda heb ik kunstgeschiedenis gestudeerd in Amsterdam. Ik heb enkele jaren in Londen en Brussel gewoond en gewerkt waar ik onder andere op de educatieve afdeling van het British museum werkervaring op heb mogen doen. Na enkele jaren in het bedrijfsleven, wakkerden invalwerkzaamheden in de kinderopvang mijn passie in lesgeven weer aan. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan dansen en tekenen.