Voor Winford Bilingual (Primair Onderwijs)

Vul het aanmeldingsformulier volledig in en stuur het naar ons e-mailadres.  Klik hier voor ons e-mailadres. Zodra we uw ingevulde aanvraagformulier hebben ontvangen, sturen wij u een factuur voor de eenmalige vergoeding van €75,00. U wordt niet toegevoegd aan de wachtlijst voordat we de betaling van deze vergoeding via overschrijving hebben ontvangen.

Maak een eenmalige vergoeding van €75.00 over aan Winford Bilingual. Dit bedrag kan betaald worden via een overschrijving. Houd er rekening mee dat uw aanvraag niet kan worden verwerkt voordat de betaling op onze bankrekening is gestort.

Zodra we uw ingevulde aanmeldingsformulier en de betaling hebben ontvangen, zullen we uw kind op onze wachtlijst plaatsen. We zullen u dan binnen 5 werkdagen ter bevestiging een e-mail sturen.

Als er een plek beschikbaar komt voor uw kind, zullen wij contact met u opnemen door u een e-mail te sturen met ons formele aanbod erin. Om dit aanbod te accepteren moet u het schoolcontract document ondertekenen en het machtigingsformulier invullen. Deze moet u dan beide met uw e-mail meezenden.